There is no content to display.

Sami Garam

Tervetuloa kotisivulleni. Täältä löydät tietoa kokkaamisestani, tv-työstä, kirjoista, cateringistä, liiketoiminnasta, historiasta, tulevaisuudesta, suosittelemistani tuotteista… Toivottavasti löydät etsimäsi, mutta jos et, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Sami Garam syntyi Helsingissä vuonna 1967. Hänen isänsä on muusikko Károly Garam ja äitinsä kirjailija Sirkka Garam. Sisaruksia Samin lapsuudenperheessä oli neljä. Samilla ja hänen 1991 vihityllä Päivi-vaimollaan on kolme lasta, tosin jo melkein aikuisia hekin.

Sami asui ja kävi koulunsa Helsingissä, kunnes muutti Vaasan opiskellakseen kokiksi. Sieltä hän kuitenkin palasi takaisin pääkaupunkiin valmistuttuaan ja työskenteli useissa Helsinkiläisissä ravintoloissa kokkina ja keittiömestarina noin kymmenen vuoden ajan.
Käänne ammatissa tapahtui kun Sami voitti käännöskilpailun ja sai slanginnettavakseen Aku Ankan tarinoita. Tästä alkoi julkisuusryöppy, jonka ansiosta ravintolakokista tulikin mediakokki, kolumnisti, juontaja, ruokatoimittaja, esiintyjä ja tv-kasvo.