There is no content to display.

Tuotteet

Sami Garam aloitti omien tuotteidensa kehittelyn ja oman GARAM-tuoteperheensä rakentamisen syksyllä 2013. Silloin ilmestyi kolmen kylmän kastikkeen sarja, jonka makuina ovat basilika balsamico, chili-paprika ja keltainen sinappi. Näistä balsamico on eniten kuin salaattikastike, mutta toimii myös esimerkiksi wokattujen ruokien mausteena. Chilipaprika on hiukan tulisempi vaihtoehto ja toimii sellaisenaan esimerkiksi grillatun kanan kanssa tai miksei hampurilaiskastikkeenakin. Keltainen sinappikastike tuo markkinoille eurooppalaistyylisen sinappikastikkeen. Sen makeusaste on alhaisempi kuin perinteisten suomalaisten salaattikastikkeiden ja se toimii oivallisesti vaikkapa nyhtöpossun tai makkararuokien kastikkeena. Kastikkeet ovat luomua, joten kylmien kastikkeiden hyllyyn saadaan näin mahdollisimman vähälisäaineinen ja maukas tuote. Koska GARAM – tuotteet tuntuvat kiinnostavan ihmisiä ja filosofia niiden takana on tärkeää, pyrimme korkeaan kotimaisuusasteeseen ja luomuetiikkaan kaikessa mitä teemme.

Kylmät kastikkeet

Garam 290ml chilipaprika luomusalaattikastike

Mausta arkesi uudelle tasolle! Sami Garamin kehittämä luomukastike chili-paprika antaa ruoallesi pikantin säväyksen. Kokeile lihan seurana, hampurilaiseen tai tacoihin. Vain mielikuvitus on rajana kastikkeen käytölle.

Lue tuotetiedot

Garam 290ml keltainen sinappi luomusalaattikastike

Mausta arkesi uudelle tasolle! Sami Garamin kehittämä luomukastike keltainen sinappi sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi kanaruokien seurana. Kokeile vaikkapa kanatortillaan ja kanasalaattiin. Kastikkeessa käytetty voimakas sinappi antaa ruokiin ihanan säväyksen.

Lue tuotetiedot

Garam 290ml basilika-balsamico luomusalaattikastike

Mausta arkesi uudelle tasolle! Sami Garamin kehittämä luomukastike basilika-balsamico sopii maustamaan esimerkiksi tomaattipohjaisia salaatteja. Voit käyttää sitä myös marinointiin. Huomaathan, että luomukastike on säilöntäaineeton. Säilytys jääkaapissa n. viikon avaamisesta.

Lue tuotiedot

Sami Garam suosittelee